ZUNDERT – Na een geweldige introductie van D’n Nestor in maart van dit jaar, heeft dit Zunderts bier nu een eigen glas. Biergilde Cambrinus heeft gehoor gegeven aan de vele vragen vanuit de horeca en de Zundertse inwoners.

In samenwerking met Stichting PRET is er gekozen voor een mooi en robuust glas wat past bij D’n Nestor en de eventuele andere bieren die nog van het biergilde volgen.
Na de introductie van D’n Nestor was het voor ons al snel duidelijk dat we op zoek moesten naar een bijpassend glas. Want bij een mooi bier hoort een mooi glas, zo legt Biergilde Cambrinus uit. We wilden een goede vorm en vooral een goede inhoudsmaat van het glas. Na lang zoeken is het uiteindelijk gelukt en blijkt het juiste bedrijf hier om de hoek te zitten, zeggen de bierliefhebbers lachend. Na een aantal vergaderingen en testen is er gekozen voor een Munich glas.Stichting Platform Recreatie En Toerisme (PRET) wilde ons project ondersteunen met een handdruk van €500,-. Door deze samenwerking konden we een deel van ons glas financieren en in samenwerking met café Neefs is daarna snel gehandeld om nog voor het najaar ons glas op de bar te krijgen. www.biergildecambrinus.nl

Glaswerk is hier te bestellen.

foto van Biergilde Cambrinus Zundert.